Werken bij Lentekracht?

Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het duurzamer maken van regio Nijmegen? Scroll verder en bekijk de vacatures!

Wie is Lentekracht?

Wij realiseren maatschappelijke impact voor overheden en MKB. Met onze diensten dragen wij bij aan een betere omgang met afval en grondstoffen, reductie van zwerfafval, inclusiviteit, verhoogde participatie en schone en bereikbare binnensteden.

Vragen waar wij antwoorden op geven zijn bijvoorbeeld: hoe kunnen we beter gft scheiden en verwerken? hoe realiseren we met bewoners klimaatbestendige wijken en hoe kan een fietstaxi een duurzaam alternatief zijn voor vervoer in en naar het stadscentrum? Ons motto hierbij is gewoon doen! Samen met alle betrokkenen de schouders eronder zetten om met innovatieve oplossingen de duurzame samenleving van morgen te realiseren.

Lentekracht vacature - Werkwijzerbv

Lentekracht is het bedrijf in Nijmegen voor realisatie van maatschappelijke impact voor overheden en MKB. Met hun diensten dragen ze bij aan een betere omgang met afval en grondstoffen, reductie van zwerfaval, inclusiviteit, verhoogde participatie en schone en bereikbare binnensteden.

Waarom zou je bij Lentekracht willen werken?

  • Jij realiseert maatschappelijke impact voor regio Nijmegen
  • Jij komt samen te werken met betrokken collega's
  • Jij gaat werken bij een jong en fris bedrijf
Eli Wuarbanaran - recruiter Lentekracht

Eli Wuarbanaran

Recruiter

Vragen?

Ik sta je graag te woord!
Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Stuur mail Stuur WhatsApp

Direct beschikbare vacatures.

Bekijk hier de direct beschikbare vacatures van Lentekracht.

Advies / Consultancy

Afval medewerker

Wist je dat je jaarlijks 490 kilo afval produceert? Slechts 58% van dit afval wordt correct gescheiden. Dat kan beter! Als afvalcoach ben je bewust bezig met een schone omgeving en het correct scheiden van afval. Tegelijkertijd verdien je een leuk bedrag bij om je tikkies af te kunnen betalen. Je houdt de buurtbewoners op de hoogte van hun manier van afval scheiden en gaat straten op als coachende factor.

Nijmegen
salaris-informatie € 11.54 per uur
Advies / Consultancy

Medewerker duurzaamheid

Wist je dat je jaarlijks 490 kilo afval produceert? Slechts 58% van dit afval wordt correct gescheiden. Dat kan beter! Als medewerker duurzaamheid ben je bewust bezig met een schone omgeving en het correct scheiden van afval. Je houdt de buurtbewoners hiervan op de hoogte en gaat straten op als coachende factor. Je bent dus goed bezig voor het milieu en tegelijkertijd verdien je een lekker zakcentje bij!

Nijmegen
salaris-informatie € 11.54 per uur
Advies / Consultancy

Medewerker duurzame leefomgeving

Ben jij graag bewust en duurzaam bezig en wil je tegelijkertijd bijverdienen? Als medewerker duurzame leefomgeving focus jij je op het werken aan duurzame straten, wijken en gemeenten. Denk aan onderwerpen als correct scheiden van afval, wateroverlast en droogte tegengaan, buitenruimten vergroenen en het faciliteren van ontmoetingen tussen mensen.

Nijmegen
salaris-informatie € 11.54 per uur
Advies / Consultancy

Wereldverbeteraar

Ben jij van plan om de wereld iets mooier achter te laten dan hij nu is? En wil jij tegelijkertijd een leuk bedrag bijverdienen? Als wereldverbeteraar ben je bewust bezig met een schone omgeving en het correct scheiden van afval. Je informeert buurtbewoners hoe zij dit het best kunnen doen en gaat de straten op als coachende factor.

Nijmegen
salaris-informatie € 11.54 per uur
Advies / Consultancy

Afvalcoach flexpool

Wil jij de wereld iets mooier achter te laten dan hij nu is? Doe iets goeds en verdien tegelijkertijd een lekker zakcentje mee terug! Als afvalcoach ben je bewust bezig met een schone omgeving en het correct scheiden van afval. Je informeert buurtbewoners hoe zij dit het best kunnen doen en gaat de straten op als coachende factor.

Nijmegen
salaris-informatie € 11.54 per uur

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Geïnteresseerd?

Vragen?

Ik sta je graag te woord! Stel je vraag via de mail of WhatsApp.

Eli Wuarbanaran - recruiter Lentekracht

Eli Wuarbanaran

Recruiter

Wij helpen je graag verder! Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Persoonsgegevens

Wij gaan zorgvuldig om met je persoongsgegevens.

Up